Ceremonia e Perfundimit te Shkolles Kombetare te Avokatise 2018-2019

Njoftohen te gjithe asistent avokatet qe kane perfunduar programin e trajnimit fillestar prane Shkolles Kombetare te Avokatise, per sezonin 2018 - 2019, se diten e Enjte, date 25 Korrik 2019, ora 19.00, Dhoma e Avokatise e Shqiperise organizon nje ceremoni festive e shoqeruar me dreke me rastin e perfundimit te programit.

Ne kete takim do te zhvillohen edhe biseda ne lidhje me hapat qe duhen ndjekur ne te ardhmen e afert dhe do te shkembehen eksperienca e viteve te kaluara nga frekuentuesit e meparshem te SHKA.

Ceremonia do te zhvillohet tek Kompleksi XIBRAKU dhe shpenzimet e aktivitetit do te perballohen nga organizatoret e eventit.

 Ju mirepresim!